Erwin Blom - by Henk Jan Winkeldermaat

AFLEVERING 1: ERWIN BLOM

Wie is Erwin Blom:

Erwin Blom is journalist, ondernemer en tech-enthousiast. Ooit werkte hij bij de VPRO, en richtte daar 3voor12 op. Sindsdien heeft hij onder andere de platforms Fast Moving Targets en The Innovation Station opgezet.

Waarom spreek ik Erwin?

Omdat hij een tech-enthousiasteling is en heel veel kennis in huis heeft over innovatie, makers zelf en de meerwaarde van technologie.

Waar gaat het gesprek over?

Erwin Blom spreek ik onder andere over de positieve invloed van Twitter, over de rol van de publieke omroep toen & nu, over het overstelpende aanbod op Spotify en of het nu moeilijker is voor artiesten om door te breken. We praten over het waardevolle van Wikipedia, over de muzikale carrière van Erwins dochter Pip en over mijn eigen zorgen als schrijver. Kunnen we nog van Facebook af? Is techniek neutraal? En is er nog iets de doen aan de online reputatieschade van zijn held John Peel?

Waar kan ik luisteren?

Luisterlink Soundcloud, iTunes, Stitcher, Tune In.

 


 

 

Leave a comment